You are here

Assar
Architects

PWC

PWC

In 2022 verhuist het internationale accountants- en belastingadvieskantoor PwC zijn Belgische hoofdkantoor naar een nieuwe campus van 12 verdiepingen in Diegem, in de onmiddellijke nabijheid van Brussels Airport.

Ontwikkeld door Ghelamco, werd PwC's nieuwe campusachtige hoofdkantoorproject ontworpen door ASSAR ARCHITECTS. De campus beslaat een bruikbare oppervlakte van 31.100 m² en 4.000 m² aan terrassen en kan ongeveer 700 parkeerplaatsen bieden.

Als hoofdbewoner beschikt PwC over 22.400 m², terwijl de resterende 7.700 m² worden ingenomen door Ghelamco MeetDistrict, het door de ontwikkelaar ontwikkelde co-working concept. Op verzoek van de medewerkers van PwC werd besloten om hun nieuwe hoofdkwartier in de buurt van de luchthaven te vestigen. Op het gebied van mobiliteit biedt deze locatie veel voordelen voor het personeel. De site ligt op een steenworp afstand van het station van Diegem en is gemakkelijk bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer. De fietssnelweg naar Leuven grenst aan het terrein en de toekomstige luchthaventram zal vlak voor de deur stoppen.

Bouw van een nieuw kantoorgebouw voor PwC

Diegem
BE
ASSAR LLOX ARCHITECTS
GHELAMCO
Kantoren
In ontwerpfase
2019
2022
31 100 m2

Clearfix